Home » Blog » microdosing » XtraPositive lanceert natuurlijke truffels

XtraPositive lanceert natuurlijke truffels

XtraPositive Organic Truffles

Verbeter je stemming, energie en focus!
Bestel Meer informatie

De Alphense ondernemers Frangken Tuhumena en zoon Jason Tuhumena lanceren samen met businesspartner Roel Wolfert het nieuwe bedrijf  XtraPositive.com.

De natuurlijke truffels van XtraPositive verbeteren de stemming, energie en focus! Het microdoseren van truffels heeft ontzettend veel voordelen. De microdoseringen zijn 24/7 verkrijgen via de website Xtrapositive.com. In een verpakking van Xtra Positive  zitten 6 microdoseringen en dit is genoeg voor gemiddeld 2 weken. De kosten van 1 pakket zijn €14,95 (excl. verzendkosten).

Wat is Microdoseren
Een microdose is een kleine dosis van organic truffels (XP), die veel mensen in hun dagelijkse en/of wekelijkse routines opnemen. Het idee hierachter is om het niveau van creativiteit, energie en focus te verhogen, de stemming te verbeteren en het niveau van stress, angst en emotionele instabiliteit te verminderen

Na jaren van onderzoek, meetings met experts, experimenteren en de positieve wetenschappelijke resultaten van het gebruik van truffels hebben wij besloten onze website XtraPositive.com te lanceren. Microdosing van onze natuurlijke truffels heeft veel voordelen zoals:

– Goede flow
– Betere concentratie
– Toename creativiteit
– Extra focus
– Energieboost
– Innerlijke rust
– Verminderde slapeloosheid

XtraPositive natuurlijke truffels zorgen in deze onzekere tijden voor meer positiviteit. Wij geloven dat de natuur de mens de juiste bouwstenen kan leveren aan een fijner leven en daarom presenteren wij met trots onze webshop www.XtraPositive.com.

https://www.voaonline.nl/nieuws/xtra-positive-lanceert-natuurlijke-truffels_2.html