Home » Ervaringen van klanten met microdosing truffels

Ervaringen van klanten met microdosing truffels

XtraPositive Organic Truffles

Verbeter je stemming, energie en focus!
Bestel Meer informatie

Marlou, 41

Managementassistente

Het combineren van mijn gezin met mijn baan is voor iedere moeder een uitdaging. Ik werk 4 dagen in de week, daarnaast heb ik het huishouden waar ik voor zorg en 2 kinderen van 7 en 10. Mijn man hoorde van een collega dat hij weleens een microdosering gebruikte van XtraPositive. Ik was gelijk geïnteresseerd vooral omdat hij daadwerkelijk positieve effecten ervaarde. Ik vind het een fijn idee dat de truffels gewoon een natuurlijk product zijn en dat ze eigenlijk al eeuwen worden geconsumeerd.

Op de website van XtraPositive heb ik nog extra informatie voordat ik begon. Ik nam de dosis op mijn vrije dag en was bezig in het huishouden. Ik merkte dat mijn stemming erg goed was, het werk snel en geordend gedaan werd, ik erg gefocust was en niet snel afgeleid. De week erop nam ik een dosis naar het werk en ik heb bergen met werk verzet. Ik heb het microdosen nu opgenomen in mijn routine en mijn man is inmiddels ook begonnen!

Sven, 24

Student

Ik kwam in contact met microdosing omdat een aantal vrienden van mij dit regelmatig gebruikten. Toen ik in een stressvolle periode mijn beklag deed bij een van hen stelde hij mij voor het te proberen. Ik nam ’s ochtends voor het studeren de dosis in en merkte dat ik heel gefocust mijn werk kon doen, veel energie had en dit motiveerde mij om de hele dag te studeren. Ik heb zelf ontdekt dat het me ook goed doet als ik ga sporten. Ik boks op hoog niveau. Tijdens het sporten kom ik in een bepaalde modus en Ik zit hoog in mijn energie en kan mijn hoofd leegmaken.

De truffels van XtraPositive worden in een handige verpakking geleverd waarbij de dosering al is bepaald. Om deze reden is het gemakkelijk in te nemen en weet je dat je altijd de juiste dosis hebt.

Leonardo, 54

Muzikant / muziekleraar

Muziek is mijn leven en mijn passie. Het liefst maak ik en luister ik de hele dag naar muziek. Sinds kort geef ik ook les in muziek op school. Ik ben soms op zoek naar methodes om de kinderen mijn enthousiasme mee te geven. Ik hoorde dat microdosen kan bijdragen aan het creatieve proces en daarom wilde ik het graag proberen. Na inname merkte ik dat ik me zelfverzekerder voelde en dat mijn stemming was verbeterd. Ik vond het erg leuk om te improviseren en zo kwam ik op nieuwe les ideeën. Ik merkte dat ik zaken net even vanuit een andere invalshoek zag en daarom ook meer uitprobeerde terwijl ik normaal meer in oude patronen blijf hangen.

Marieke, 29

Graphic Designer

Voor klanten ben ik continu bezig met brainstormen, logo’s ontwerpen, huisstijl maken en ik ervaar daar op momenten veel stress van. Ik weet dat ik goed ben in wat ik doe maar ik ben pas net zelfstandig naast dat ik de opdrachten doe moet ik daarnaast ook nog veel regelen voor mijn eigen bedrijf. De truffels zorgen ervoor dat ik productiever en creatiever wordt. Daarnaast geeft het me ook de concentratie en motivatie om de zaken te regelen rondom mijn bedrijf die ik minder leuk vind om te doen. Klusjes die minder leuk zijn maar wel erg belangrijk en dat geeft me weer rust omdat ik die taken niet langer meer voor me uit schuif.