Home » Blog » microdosing » Betere nachtrust met XtraPositive organic truffles

Betere nachtrust met XtraPositive organic truffles

XtraPositive Organic Truffles

Verbeter je stemming, energie en focus!
Bestel Meer informatie

Iedereen valt wel eens slecht in slaap of ligt ’s nachts wel eens wakker maar als dit een regelmatig terugkerend probleem is dan weet je pas echt hoe belangrijk een goede nachtrust is.

 Slaapproblemen hebben allerlei oorzaken maar de meest voorkomende zijn pijn, spanning, piekeren en de overgang kan ook zorgen voor een vervelend slaapritme. Er zijn allerlei middelen op de markt om ervoor te zorgen dat je toch kunt slapen maar deze middelen hebben vaak een grote verslavingsgevoeligheid en verhelpen het probleem en niet de oorzaak.

 Een natuurlijke oplossing voor een slechte nachtrust zou natuurlijk ideaal zijn. Onderzoek laat zien dat sommige stoffen mensen helpt ontspannen waardoor zij gemakkelijker in slaap kunnen komen. De psilocybine uit de organische truffels van Xtra Positive wordt in het lichaam omgezet naar psilocine. Deze stof bootst de werking van serotonine (ook wel gelukshormoon genoemd) na. Dit gelukshormoon heeft invloed op je gemoedsrust, zelfvertrouwen, emotie, geheugen maar ook je slaap!

Doordat psilocine in de hersenen serotonine nabootst heeft het een positief effect op de gemoedstoestand en emotie, wat vaak al bijdraagt aan een betere nachtrust. Daarnaast wordt serotonine ook gelinkt aan een beter slapen. Als het microdoseren van natuurlijke truffels wordt gebruikt ter verbetering van de nachtrust dan is het aan te raden de dosis in de avond in te nemen, voor het meest optimale effect.

 

 

nachtrust verbeteren