Home » Blog » microdosing » Onderzoek microdoseren truffels

Onderzoek microdoseren truffels

XtraPositive Organic Truffles

Verbeter je stemming, energie en focus!
Bestel Meer informatie

Door • Alphens.nl • woensdag 21 september 2022 om 13:36

Dr. James Fadiman is een Amerikaans schrijver en wordt erkend voor zijn onderzoek naar het microdoseren van psychedelica zoals magic truffles. Sinds 2010 verzamelt hij anekdotische rapporten van duizenden mensen die microdosing hebben geprobeerd.

Hij heeft ervaringen geanalyseerd van meer dan 1850 mensen uit 30 verschillende landen. Deze mensen waren tussen de 18 en 77 jaar oud. Uit deze verslagen bleek onder andere hoe mensen onzekerheden, angsten, depressies, stress, migraine en hormonale klachten overwonnen. Dr. Fadiman is er van overtuigd dat microdosing enorme psychologische en gezondheidsvoordelen kan hebben.

Bewustwording

Als je zelf gaat microdosen is het aan te raden om een dagelijks dagboek bij te houden. Op het moment dat je je specifiek bewust wordt van je stemming, energie, creativiteit, sociale relaties en productiviteit kun je erachter komen welke effecten microdosing op jou heeft.

De natuurlijke truffels van XtraPositive komen van een biologische boerderij in Nederland. Het product is 100% organisch en is vrij van chemicaliën en pesticiden. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op de website van www.XtraPositive.nl